Planning

Het (agrarisch) loonwerk vergt een dynamische planning. Dat zie je meteen terug in de planning van WerkTrekker. Je kan snel een eenvoudig werkorders maken, maar deze ook aanpassen en verslepen naar een andere medewerker. Als de werkorder definitief is kan deze zichtbaar gemaakt worden in de App

Uitvoering

Medewerkers kunnen de werkorder invullen met niet alleen de werktijd, maar ook bijvoorbeeld de reis- en wachttijd. Daarnaast zijn machines en materialen aan te passen.

Ook zijn route naar en telefoonnummers van klanten en meewerkende collega's direct beschikbaar met 1 druk op de knop.

Volgen

De uitvoering van alle opdrachten is live te volgen in de planning. Je ziet of ze gelezen, gestart of uitgevoerd zijn, meteen in de planning. Dit geldt ook voor de bonnen die door de medewerker zelf zijn aangemaakt. Die worden automatisch zichtbaar in de planning.

Factureren

Boeken

Machinebeheer


Met WerkTrekker wordt het beheer van machines ook ondersteund, waaronder het bijhouden en inplannen van periodiek onderhoud en keuringen. Ook hierbij kan de app optimaal gebruikt worden.

Perceel en teeltregistratie

Teelregistratie
Teeltregistratie wordt volledig ondersteund. Dit gaat vrijwel automatisch via het kiezen van het perceel in de bewerkingen die erop worden uitgevoerd

Benieuwd naar de voordelen van WerkTrekker voor uw bedrijf?

Vraag vrijblijvend een demo aan